Hoe het allemaal begon...

door Belinda Reijman

Al jaren praten wij er samen over:

Stel je eens voor dat wij over een aantal jaar op een willekeurige dag in de week met z'n tweeën in een klein vrachtwagentje stappen richting bijvoorbeeld Frankrijk om daar een aantal geweldige antiekmarkten af te struinen op zoek naar de mooiste handel. 

Moe maar voldaan rijden we dan, na een paar dagen vroeg op en ki-lo-me-ters lang kramen te hebben afgestruind, met datzelfde vrachtwagentje volgeladen met moois weer terug naar huis waar we aan de slag gaan met onze vondsten. We doen onderzoek, we repareren waar nodig en vervolgens gaan we op zoek naar een nieuwe eigenaar voor de mooie objecten die we hebben weten te vinden, want mooie spullen moeten gedeeld worden!

Dat is toch een mooi leven! Ons kun je oprecht niet gelukkiger maken!

 

Maar om zo'n droom een kans te geven moet er eerst een grote stap gezet worden. Een stap waarbij een stuk zekerheid overboord wordt gezet, maar waarmee tegelijkertijd deuren worden geopend naar het realiseren van die droom!

 

Wij hebben deze stap nu gezet en vol zelfvertrouwen zijn wij inmiddels begonnen om Reijman Antiek op de kaart te zetten! De website staat, de eerste producten staan on line en de social media kanalen wachten om overspoeld te worden met reacties!

 

Wij gaan ervoor, wij gaan onze droom achterna! 

We nemen jullie mee in deze geweldige ervaring, we gaan jullie vertellen wat we doen, wat ons bezig houdt en we delen onze kennis met jullie.

 

 

Hebben jullie er net zo veel zin in als wij?