Over Ons

Even voorstellen...
Wij zijn Berry en Belinda Reijman en wij hebben een enorme voorliefde voor mooie en bijzondere spullen. Deze passie delen we graag met jullie, want mooie spullen moet je niet voor jezelf willen houden!
Berry: 
'Al jaren ben ik actief in deze branche en voor velen dan ook een vertrouwd gezicht. Ik word geheel gedreven door een enorme passie, niets is mij te veel wanneer het aankomt op deze handel. Ik kan mijzelf dan ook uren lang verliezen in alles wat hiermee te maken heeft! Ik ben, naast mijn activiteiten voor Reijman Antiek ook nog fulltime werkzaam voor mijn eigen bedrijf Grapos Nederland (https://grapos.nl/).'
Belinda:
'Oude spulletjes hebben altijd al mijn aandacht getrokken en kunstgeschiedenis was mijn favoriete vak op school. Dat ik deze voorliefde nu hierbij kan inzetten om mijn kennis en ervaring verder te ontwikkelen is een geweldige uitdaging! De wereld behorende bij deze branche maakt mij enorm enthousiast en ook ik dreig mijn hart te verliezen! Tot en met november 2021 ben ik fulltime werkzaam geweest in de vastgoedsector (https://www.tentvvebeheer.nl/), per december 2021 doe ik dit nog twee dagen in de week en de overige dagen zet ik mij volledig in voor Reijman Antiek om onze gezamenlijke droom te gaan verwezenlijken!'
Veel van onze tijd brengen wij door op veilingen, op markten of bij andere leuke contacten die we hebben opgedaan binnen deze branche. Via deze weg doen wij onze uiterste best om regelmatig nieuwe en bijzondere stukken toe te voegen aan onze collectie.
Jullie kunnen ons vinden op diverse (antiek)markten door geheel Nederland. Op de Haagse Antiek- en boekenmarkt op het Lange Voorhout hebben wij een vaste plek, recht tegenover restaurant Cottontree.
 
Berry en Belinda